h1

Paryžiaus “vežimų” paroda 2008 III dalis

6 spalio, 2008

Audi A6

Lietuvių mėgstama “Audinė“ atnaujino savo vidutinį prabangų Passat’a. Nors ir kompanija teigia,jog skirtuma šį kartą pajusime akivaizdžiai. Puiki surinkimo kokybė,blanki išvaizda,neblogas valdymas. Paprastas automobilis,paprastam žmogui.

Audi RS6

M5 ir E klasės konkurentas. Įvelkta į atnaujintą A6 kiautą, išvaizdai pagerinti buvo pasiskolinti labiau platesni ir agresyvesni sparnai bei bamperiai,19 colių ratlankiai neleis sumaišyti,jog esate degalinės savininkas. Savaime aišku automobilis atsiremia į elektronine mamą pasiekus 250  km/h,tačiau Audi atstovai teigė,jog papildomos įrangos sąraše bus toks pasirinkimas kaip įsidėti tobulesnį ECU kuris leis automobiliui pasiekti 280 km/h greitį.

Audi S4

Dar viena Audi naujiena. Iki tol kol pasirodys RS4,pirkėjai galės pasidžiaugti S4.  3,0 litro V6 galės pasiekti 330 arkliio galių ir 100 pasiekti per 5,1 sekundės,o universalas per 5,2 sekundės. Manau kiekvienas neatsisakytų tokio automobilio universalo kėbulu ir aišku ne raudonos spalvos.

Ford Focus RS

Dar Londone pristatytas automobilis buvo rodomas ir Paryžiuje. Automobilis atrodo įspūdingai,ypač kai jis buvo nudažytas salotine spalva. 2,5 litro 295 arkliai ir mažiau negu 6 sekundės iki 100 km/h daugiau ar mažiau yra įspūdinga. Automobilį bus galima įsigyti 2009 pradžioje.

Parašykite komentarą